Ammattitaitoinen ja luotettava putkimies Rovaniemen alueella

Ota yhteyttä!
Putkimiespalvelut lähellä sinua.

Haluamme auttaa sinua toteuttamaan kaikki tarvitsemasi LVI-asennukset ja huollot helposti ja vaivattomasti. Siksi me tarjoamme asiakkaillemme kattavaa ja korkeatasoista palvelua. Putkimiestemme kokemus takaa laadukkaat, ammattitaidolla toteutetut ja aikataulussa valmistuvat LVI-asennukset, saneeraukset ja urakat, kuten myös ilmastointityöt ja putkien kuvaamiset. Kaikki nämä saat kätevästi saman katon alta.

Putkiremontit

Usein putkimies soitetaan paikalle vasta, kun ongelmia ilmenee tai vesivahinko on jo syntynyt. Sen sijaan, että kävelet kotiin ja työpaikalle jonain päivänä ja löydät sen tuhoutuneena vesi- tai viemäriongelman vuoksi, suosittelemme kartoittamaan putkiston kunnon aika-ajoin ja huoltamaan sitä tarpeen mukaan. 


Perinteinen, kattava vesi- ja viemärijohtojen kunnostaminen tarkoittaa, että koko kiinteistöön uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkiston lisäksi vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet märkätiloissa, kuten kylpyhuoneessa. Kiinteistön rakenteita korjataan myös tarvittaessa.

Vesi-, lämpö- ja ilmanvaihtojärjestelmien huollot

Aivan kuten vesi- ja viemäriputkistot, myös ilmanvaihtojärjestelmät tarvitsevat aika ajoin pienempää tai suurempaa huoltoa tai päivitystä toimiakseen moitteettomasti. Riskiryhmään kuuluvat varsinkin vanhemmat talot, joiden huoltohistoria ei ole tarkasti tiedossa ja jotka saattavat olla kipeästi huollon tarpeessa.

Tarkistamalla ja huoltamalla LVI-järjestelmät säännöllisesti vältyt suurimmilta ongelmilta ja yllättäviltä kustannuksilta. Asiantuntevat putkimiehemme hoitavat kaiken tyyppiset lämmitykseen, veteen ja ilmanvaihtoon liittyvät huollot ja korjaustyöt kustannustehokkaasti ja kätevästi puolestasi.

LVI-asennukset

Oletko rakentamassa omaa taloa, tai onko rakennusyhtiösi etsimässä aliurakoitsijaa?

LVI-asennus J. Ryynänen Oy hoitaa niin isot kuin pienet LVI-asennukset ja urakat alusta loppuun vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Työskentelemme putkimiehinä Rovaniemellä niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksissa.

Projektin suunnitelman laatimisen yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja toteutussuunnitelman aikatauluineen, kaikki vaivattomasti yhdellä ja samalla sopimuksella. Älä siis tuhlaa kallisarvoista aikaasi, vaan anna meidän hoitaa homma kätevästi puolestasi!